Wolfteam Classic`e Türkiye Üzerinden Nasıl Giriş Yapılır ?


Wolfteam Nedir ?

2007 yılında piyasaya sürülen Wolfteam kurt adam ve insanların savaştığı döneminin en çok oynanan FPS oyunlarından biri olmayı başarmıştır. İlerleyen yıllarda oyuna eklenen aşırı güçlü karakterler ve silahlar yüzünden ‘pay to win’ haline gelmişti, bu mantık ile devam eden oyunda rekabet ortamı git gide yok oldu ve günümüzde unutulan oyunlar arasında yer aldı. (Pay to win, bir oyunda yatırdığın para kadar güçlü olursun anlamına gelen bir tanımdır.)


Eski Wolfteam Geri Dönüyor!

Oyunun en sevilen yıllarını tekrar getirecek olan WolfTeam: Classic 18 Şubat’ta Steam üzerinden çıkış yapmıştı.

Yapımcı şirketin açıklamalarına göre WolfTeam: Classic, Wolfteam’in en çok oynanan yıllarda olan silahların, karakterlerin olacağı bir oyun olacak. Yeni oyunun ilk yıllarındaki gibi rekabetçi bir ortamda oluşacağı, para yatırıp zirveye çıkılmayan bir oyun olacağı bekleniyor.

WolfTeam: Classic Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

WolfTeam: Classic’in sistem gereksinimleri Steam mağaza sayfasında yerini aldı. Düşük sistem gereksinimleri isteyen oyun birçok oyuncuyu sevindirmiş durumda.

İşletim Sistemi: Windows 7 ve daha fazlası
İşlemci: Intel Core2 Duo E8400 3.0GHz ve daha yüksek, Pentium 4 1.4Ghz
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: Geforce GTS 250 (1024MB) ve daha yüksek

Peki Wolfteam Classic'e Türkiye üzerinden nasıl Giriş yapacağız?

Öncelikle Bilgisayarımıza Steam'ı yüklememiz gerekiyor, daha sonrasında bilgisayarımıza Touch VPN yükleyip, steam üzerinden oyunu indirdiğinizde sorunsuz giriş yapabileceksiniz.


Touch VPN İndirme Linki: Tıkla Ve İndir






Google+'da Paylaş

Yazar Makaveli

Sizlerin Sorunlarına Çözüm Üretmek İçin Buradayız ! Hertürlü Sorununuzu Bizimle İletişim Bölümünden Paylaşabilirsiniz En Kısa Sürede Sitemizde Çözümünü Sunarız !
    Blogger Yorumları

0 Yorum:

Yorum Gönder