Need for Speed Most Wanted Tam Ekran Sorunu Çözümü (Widescreen Fix)




Merhaba arkadaşlar,
Bu yazımızda sizlere Need for Speed Most Wanted oyununun yanlarında siyahlık olup ekranın tam ekran olamaması yada 1280x1024 - 1280x768 - 1280x720 çözünürlüklerinde kalması ve çözünürlüğün yükseltilememesi sorununun çözümünü göstericem.

Neden böyle bir hata ile karşılaşıyorum ?

Eski oyunlar eski teknolojilere göre yapılmıştır.Yeni bilgisayar ve teknolojiler çıktıkça eski oyunlarda da bu tarz uyumluluk  sorunları olur.Bazı ekran kartları da en fazla 1280 x 768 çözünürlüğüne kadar desteklemektedir bu ekran kartına sahip bilgisayarlarda da bu sorun mevcuttur.

Eğer sizinde oyununuz aşağıdaki gibi gözüküyorsa yada geniş bir şekilde gözüküyorsa bu işlem sorununuzu kökten çözecektir.


Normalde Olması Gereken :




Öncelikle aşağıdaki linkten vermiş olduğumuz çözüm dosyasını indirin :

LİNK : TIKLA İNDİR

Rar Şifresi : kafandakisorular.blogspot.com

Eğer şifreyi girerken hata verirse winrar sürümünüz düşüktür yada şifreyi elinizle girmeyi deneyin kopyala yapıştır yapmayın.

Verdiğimiz dosyayı indirdikten sonra rardan çıkartın ve içindeki Scripts klasörünü ve dinput8.dll, d3d9.dll, d3d9.ini, dosyalarını oyunun kurulu olduğu yere atın.

Oyunun kurulu olduğu yeri bulmak için oyununuzun kısayoluna sağ tıklayıp dosya konumunu aç demeniz yeterli olucaktır.

Bu iki dosyayı oyunun kurulu olduğu ana dizine attıktan sonra oyunu açtığınızda hatanız düzelmiş olucaktır hiçbir ayar yapmanıza gerek yoktur.

Google+'da Paylaş

Yazar Kafandaki Sorular

Sizlerin Sorunlarına Çözüm Üretmek İçin Buradayız ! Hertürlü Sorununuzu Bizimle İletişim Bölümünden Paylaşabilirsiniz En Kısa Sürede Sitemizde Çözümünü Sunarız !
    Blogger Yorumları

5 Yorum: